Christina Curry: ‘Ik ben aangerand en misbruikt’

Heftig!

Lees ook

Christina Curry groeide op in alle luxe en weelde die je je maar kunt wensen. Maar achter haar 'perfecte leventje' schuilde veel verdriet. In Utopia doet ze haar verhaal.

Depressie

De 28-jarige werd uitgenodigd door een van de bewoners: Franny. Zij kampte vroeger net als Christina met depressies en wil dit nu zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.

Christina besloot in te gaan op de uitnodiging en vertelt in de aflevering openhartig over haar ervaringen. "Ik heb echt van jongs af aan gedacht: 'Waarom ben ik hier eigenlijk?'. Dat je voelt dat je hier al heel vaak bent geweest, maar niet echt een doel ziet waarom ik hier zou moeten blijven."

Lees ook: Christina Curry deelt heftige foto van toen ze eetstoornis had

Nare ervaring met mannen

Wanneer het gesprek eenmaal op gang komt, vertelt Christina ook over de nare ervaringen met mannen. "Ik ben heel vaak aangerand en misbruikt door andere mensen. Mezelf ook laten misbruiken. Maar ehm, het is wel echt mogelijk om gewoon gelukkig te worden", vertelt ze.

Voor Christina zijn de donkere dagen inmiddels verleden tijd. "Ik kan eindelijk wakker worden en gelukkig zijn, omdat ik zoveel mensen om mij heen heb die van mij houden."

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook