Wendy van Dijk reageert op huwelijkscrisis

De actrice vertelt openhartig over de hele situatie.

Lees ook

De huwelijkscrisis tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard sloeg in als een bom. In het programma 6 Inside praatte ze voor het eerst over haar relatieproblemen en omschreef ze de situatie als 'work in progress'. In Shownieuws ging de presentatrice er nog wat dieper op in.

Moeilijke periode

Elke relatie kent zijn ups and downs en dat weet Wendy maar al te goed. In het gesprek vertelt ze dat ze al eerder heftige tijden heeft meegemaakt en het haar heel goed lukt om het nu zoveel mogelijk buiten de deur te houden. "Je houdt natuurlijk de kinderen heel erg goed in de gaten. Zij zijn meestal de dupe en krijgen dat toch vaker mee, maar volgens mij gaat dat ook wel redelijk. Ik kan het allemaal goed gescheiden houden en mij vooral heel erg richten op wat echt belangrijkrijk is hierzo binnen", vertelt de blondine.

Lees ook: Erland Galjaard reageert op huwelijksproblemen met Wendy van Dijk

Belangrijke dingen

Erland bevestigde al eerder dat er geen sprak is van ruzie en de twee prima met elkaar om gaan. "Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. In het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect dat we nog steeds voor elkaar voelen", aldus Erland aan De Telegraaf.

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook