Schokkende onthulling over programma MTV Cribs

Wait, what!?

Lees ook

Ruim achttien jaar geleden verscheen de eerste aflevering van MTV Cribs, een serie waarbij je een kijkje kreeg in de jaloersmakende grote huizen van celebs. Jarenlang was het een enorme hit op televisie, maar nu is er een schokkende onthulling gedaan.

Gehuurde spullen

Guess what: alles was volledig in scene gezet. Zangeres JoJo bracht de waarheid boven tafel. Zij bekende onlangs dat de opnames niet eens bij haar thuis waren, maar in het huis van haar opa. Ook de spullen die in het huis stonden waren van haar opa of werden gehuurd.

Lees ook: Kijkers in tranen na 'mooiste aflevering van Steenrijk, straatarm ooit'

Fake

Na haar fake hometour volgden meer celebs die bekenden dat ze niet in het prachtige huis woonden dat in de serie werd laten zien. Zo biechtte rapper Ja Rule op dat bij hem werd gefilmd in de villa waarin hij een feest organiseerde en het huis van Robbie Williams bestaat niet eens! Voor zijn opnames werd er gebruik gemaakt van een filmset en er werden acteurs ingehuurd die de rol van een butler speelden. Bij artiesten 50 cent en Bow Wow werden dure en mooie sportauto's gehuurd en voor de deur gezet.

Gehuurde spullen

Veel beroemheden vonden het geen probleem het toneelstukje mee te spelen, maar rapper Redman wilde wel zijn echte huis laten zien. Zijn verzoek werd door MTV afgewezen, omdat de zender zijn woning niet Cribswaardig genoeg vond. Het programma wilde het leven van de celebrities zo jaloersmakend en extravagant mogelijk maken.

Bron: Metro Holland Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook