Exclusief! Fajah Lourens openhartig over liefdesleven

Ik ben heel fanatiek gaan tinderen

De Cellulite Guide is er! Grazia sprak Fajah Lourens (37) over haar nieuwe boek, haar dieet én waarom ze helemaal klaar is met Tinder.

Zelfacceptatie

Nog meer dan om het reduceren van cellulite, draait haar boek om zelfacceptatie. "De key tot een gelukkig leven zit uiteindelijk niet in dat perfecte lijf, heb ik de afgelopen jaren ontdekt."

Fajah zit nu dan ook beter in haar vel dan ooit, en is happy met haar leven, ook al liep haar relatie vorig jaar op de klippen. "In het begin ben ik heel fanatiek gaan tinderen. Maar na een paar dates ben ik er nu wel weer klaar mee."

Met dit food schema van Fajah Lourens val je 5 kilo af

Awkward

Na een paar dates, bleek Tinder toch niet haar ding te zijn. "Ik ben twee keer met iemand uit eten geweest en vond dat zo awkward, omdat je afspreekt met iemand die je eigenlijk helemaal niet kent. Eén keer ben ik een drankje gaan doen, toen herkende ik die gast niet eens, dat was helemaal gênant. Daarna dacht ik: dat gaan we dus niet meer doen!"

Fajah Lourens gevraagd voor Temptation Island VIPS

Genezen

De brunette heeft zich erbij neergelegd dat de liefde vanzelf wel weer komt. "Ik ben wel weer even genezen van het daten. Over een tijdje kom ik vast vanzelf wel weer iemand tegen."

Fajah zegt zeker nog open te staan voor een relatie, maar samenwonen ziet ze niet meer zitten. "Ik vind het heel leuk om met iemand te zijn, maar ik hoef niet altijd meer iemand in mijn huis."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas, Beeld: BSR

Laatste nieuws