Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanda Hadid neemt afscheid van botox, fillers en implantaten

Yolanda maakt met een prachtige foto op Instagram duidelijk dat je geen botox, implantaten of extensions nodig hebt om sexy te zijn. Voor Yolanda (55) kostte het naar eigen zeggen meerdere jaren om haar innerlijke schoonheid te vinden en haar uiterlijk te accepteren. Daarom heeft ze in haar modellentijd gekozen voor cosmetische chirurgie. Maar dat is nu wel anders. "Finally back to the original 1964", schrijft ze bij haar foto.

Op haar Instagram schrijft ze dat de giftigheid van cosmetische chirurgie haar bijna heeft gedood. Ze geeft als advies aan haar volgers om goed te overwegen of je chirurgie wil ondergaan, voordat je iets vreemds in je lichaam stopt. "Je gezondheid is jouw rijkdom. Schoonheid heeft geen betekenis zonder gezondheid." Yolanda heeft besloten om vanaf nu geheel natuurlijk door het leven te gaan, zonder botox, borstimplantaten en extensions. We kunnen alleen maar zeggen dat ze er nog prachtig uit ziet op deze leeftijd. "We moeten leren accepteren dat we uniek zijn", aldus Yolanda.

❤️Fifty Five and smiling from the inside out…. Finally back to the original 1964. Living in a body free of breast implants, fillers, botox, exstensions and all the bullshit I thought I needed in order to keep up with what society conditioned me to believe what a sexy woman should look like until the toxicity of it all almost killed me………. Your health is your wealth so please make educated decisions, research the partial information you’re given by our broken system before putting anything foreign in your body. It took me many years of undoing some bad choices I made for myself before I finally found the freedom to sustainable internal beauty and acceptance of what is the best version of myself by no standards but my own………… It’s on us to learn to love our selves and celebrate our unique, one of a kind beauty at all ages as we move through this journey called “life”. Beauty has no meaning without your health………………. #ShamelessSelfie #55 #BeautyStartsFromWithin #AgeComesWithWisdom

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Gordon haalt uit naar Angela de Jong

Gordon is boos! Hij verwijt de tv-recensent van het AD leeftijdsdiscriminatie, nu ze hem en zijn kersverse SBS-collega Wendy van Dijk sleets heeft genoemd. "Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen", stelt Gordon in zijn betoog. Angela spreekt in haar column haar verbazing uit over de aankoop van de twee RTL-sterren. "Waarom richt De Mol zich op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker?", stelt Angela.

Gordon reageerde vervolgens erg heftig in een reactie op Facebook. "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en dat van vele andere collega's. Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait. Dat is namelijk niet gebeurd. RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carrière van John", legt Gordon uit. "Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47 (Wendy) en ik (50) op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijdskwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand?"

Beste Angela, En wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die s'nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen( nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven. Ik heb je van de week al een virale draai om je oren gegeven door je een hele vervelende mevrouw te noemen met een veel te groot ego. En kijk daar zat je met je hautaine houding bij Jinek om je stelling jegens mij en mijn programma's te verdedigen zonder enige zelfreflectie in de veronderstelling dat Nederland het massaal met je eens zou zijn? Zoals Geer al aangaf kik je er volgens mij op om zelf in de spotlights te staan en dat terwijl je eigenlijk helemaal niets meer kan dan stukjes schrijven over mensen die wel degelijk talent hebben. Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John 'gaat de oorlog niet winnen' met sterren zoals wij. Die oorlog ben jij alleen gestart en niemand tot vandeweek in DWDD heeft zijn mond open durven trekken en daar maak ik nu een eind aan. Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega's.Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait want dat is namelijk njet gebeurd, RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carriere van John.Nadat je Humberto al op de publiekelijke brandstapel hebt gegooid pas ik ervoor om jouw volgende slachtoffer te zijn. Ik weet dat ik je hiermee weer meer publiciteit geef dan dat ik nodig acht maar hè, iemand moet het doen! Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47(Wendy) en ik 50 op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijds kwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand? 1/2

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Shelly Sterk erg streng voor zichzelf

De presentatrice verwacht veel van zichzelf. Helemaal wanneer het gaat om het maken van tv-programma's. "Voor mezelf, maar ook voor anderen, want je krijgt te maken met honderdduizend meningen. Elke keer als ik iets live heb opgenomen, bel ik op de terugweg in de auto mijn man en vraag ik: 'Wat vond je ervan?' En dan zegt hij: 'Moeten we het weer gaan evalueren?'", vertelt ze in VIVA. Toch is het niet altijd goed voor Shelly's gemoedstoestand. "Aan de andere kant is het ook irritant: het zorgt niet bepaald voor rust in mijn hoofd." Toch is ze niet bang dat het tot bijvoorbeeld een burn-out kan leiden. "Ik werk veel, maar haal er ook veel plezier uit. En ik kan heel goed mijn rust pakken."

Bron: BuzzE, Beau Monde, Nu.nl Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook