Op deze geniale manier verberg jij voortaan puistjes

Zo zie je er niets meer van terug

Lees ook

Aan déze make-up hack heb jij hoogstwaarschijnlijk nog nooit gedacht. Beautygoeroe en YouTuber Desi Perkins deelde in een video haar geheime truc om een puistje te 'verdwijnen' door 'm nog opvallender te maken. Huh?!

Kiekeboe

Wakker worden met een puistje kan iedereen overkomen. Al is het geen wereldramp, vind je het soms tóch fijn deze een beetje weg te werken met concealer. Echter, is je rode plekje aan het eind van de dag weer volledig zichtbaar en heb je ook geen zin om het steeds bij te blijven werken.

Lees ook: Onthuld: hoe modellen snel van puistjes afkomen

Oplossing

De briljante oplossing van Desi komt nu als geroepen. Bekend met de fake sproeten-trend? Dan zul je het idee achter deze hack wel begrijpen. Hoe je bij die trend random kleine stipjes op je gezicht tekent, lookalike sproeten, zet je nu een stipje direct op je puistje.

Na het aanbrengen van je foundation, concealer en poeder, pak je een klein kwastje die je dipt in een bruine oogschaduw. Hiermee zet je, voorzichtig, een klein stipje bovenop je puistje. Voilà, zo lijkt het net een sproet of moedervlekje en creëer je ook nog een natural look.

Finishing touch

Om het helemaal af te maken, pak je nog een kwastje met een beetje poeder en stip je het plekje nog een beetje aan. Zo maak je het bruine stipje wat zachter en wordt het nóg natuurlijker. Thank us later!

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook