Door deze hacks shop je altijd met korting

Handig!

Heerlijk hé, om vanuit je luie stoel je virtuele winkelmand helemaal vol te gooien? Maar helaas niet altijd fijn voor je portemonnee. Daarom hebben wij de beste tip & tricks op een rijtje gezet om vanaf nu altijd met korting te shoppen. Maak je aantekeningen?

Wachten op de sale
Sale shoppen kan intensief zijn, maar daar krijg je ook wat voor terug. Houd je portemonnee keurig gesloten totdat de uitverkoop begint en sla dan je slag. Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt om juist de goede items eruit te plukken. Go go go!

Kortingscodes
Sta je op het punt een bestelling te plaatsen? Wacht, ho, stop! Check dan eerst even actiepagina.nl, waar een compleet overzicht staat van alle kortingscodes van meer dan 850 webwinkels. Van Zalando en Sarenza tot Asos en nog veel meer webshops. Graag gedaan!

Vintage hunt
Vintage pareltjes combineren met high street merken is hét geheim om trendy voor de dag te komen. Niets is leuker dan urenlang struinen tussen tweedehands schoenen, tassen en jassen en dan op je droom-item stuiten. Heb je daar het geduld niet voor? Er zijn ook talloze vintage webshops.

Lees ook: 5 tips om te slagen in de uitverkoop zónder miskopen te doen

Multipacks
Veel (online)winkels, zoals Asos, verkopen basics in een multipack, wat betekent: een betere prijs! Van slips, bralettes en sokken tot tanktops, longsleeves en sieraden. Check daarom als je op het punt staat een basic item te bestellen eerst even of de betreffende winkel geen multipacks verkoopt.

De kast van je vriend
Shoppen kan zelfs helemaal gratis zijn, als je een kijkje neemt in de kast van je vriend. Zijn grote hoodie combineer je met een legging en over the knee boots, zijn witte overhemd stop je in een leren rokje en zijn AC/DC T-shirt draag je met een boyfriend jeans en killer heels. Enne, laat oversized nu net een enorme trend zijn.

Outlet shoppen
Van Designer Outlet Roermond tot Batavia Stad Fashion Outlet; alle koopjes bij elkaar in een 'stad', wat wil je nog meer? Maak er een dagje uit van met je moeder, bff of lover en kom thuis met een nieuwe, budgetvriendelijke garderobe. Yes please!

Beeld: iStock

Laatste nieuws