Nooo! Ook deze winkel vertrekt uit Nederland

Balen!!!

Lees ook

Een tijdje terug hebben we al afscheid moeten nemen van Forever 21, en nu blijkt dat zij niet de enige zijn die de deuren sluiten.

Alle winkels sluiten

Sla je laatste items en favoriete basics bij River Island nog maar snel even in, want een woordvoerder heeft bevestigd dat de winkels in Nederland en België gaan sluiten. River Island heeft de deuren al moeten sluiten in Alkmaar en één in Rotterdam, en nu zijn ook de overige winkels in Amsterdam, Den Haag en Groningen en in de laatste in Rotterdam aan de beurt. Wat de reden is voor het sluiten van de winkel, is niet precies bekend. Wel zou hetvolgens het AD al langere tijd niet goed gaan met het merk.

Lees ook: 5 tips om te slagen in de uitverkoop zónder miskopen te doen

Precieze datum

Zo zou de Brexit tot grote gevolgen hebben geleid, maar verloor River Island ook steeds meer klanten aan Primark. Vanwege deze redenen zou de winkel het besluit genomen hebben.

Veel Nederlandse modemeisjes en influencers balen van het besluit, want River Island kwam regelmatig met items die het internet op hol liet slaan. Wanneer de winkels gaat sluiten, is nog niet bekend. Hopelijk wordt het zo lang mogelijk uitgesteld.

Bron: AD Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook