Amanda Balk vraagt scheiding aan

Na acht maanden is het sprookje voorbij.

Lees ook

Het huwelijk van Amanda Balk en Stavros Tsatsos is voorbij. Amanda maakte dat zelf via een geëmotioneerd verhaal op Instagram bekend. "Het vertrouwen is kapot en valt helaas niet te repareren."

Verdriet

"Ik ben onlangs getrouwd met een lieve man die werkte in het vastgoed en horeca, die een goede stiefvader voor mijn dochter was en grote liefde voor mij", schrijft de 31-jarige realityster. "Onlangs is gebleken dat hij daarbij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan."

Maandag bekende haar man betrokken te zijn geweest bij de wietkwekerijen in de kelders van drie villa's in Wassenaar. Hoewel Amanda zegt een mooie tijd gekend te hebben met haar 44-jarige echtgenoot, kan ze hier niet overheen stappen. "Het voelt alsof ik mijn man nooit echt gekend heb."

Lees ook: Man Amanda Balk reageert op arrestatie

Dochter Vegas

In haar bericht benoemt Amanda dat het welzijn van haar dochter Vegas het allerbelangrijkste voor haar is. "Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Ik ga in alle rust dit verwerken en gelukkig blijf ik elke dag geluk kennen omdat ik de leukste dochter van de wereld heb."

Amanda sluit haar bericht af met de aankondiging dat ze teruggaat naar haar meisjesnaam en niet langer getrouwd door het leven zal gaan.

De media speculeert veel over de gebeurtenissen in mijn leven de afgelopen tijd. Hieronder dan mijn verhaal. Ik heb in alle rust de gebeurtenissen van de afgelopen tijd laten bezinken. Ik heb lief met jullie gedeeld, en nu dan ook leed. Ik ben onlangs getrouwd met een lieve man die werkte in het vastgoed en horeca, die een goede stiefvader voor mijn dochter was en grote liefde voor mij. Onlangs is gebleken dat hij daarbij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan. We hebben een mooie tijd gekend samen, maar ik kan er toch niet overheen stappen dat het voelt alsof ik mijn man nooit echt gekend heb. Het vertrouwen is kapot en valt helaas niet te repareren. Ik ga in alle rust dit verwerken en gelukkig blijf ik elke dag geluk kennen omdat ik de leukste dochter van de wereld heb. Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Haar welzijn is voor mij het allerbelangrijkst. Daarom kondig ik hierbij aan dat ik weer terug zal gaan naar mijn meisjesnaam “Balk” en niet langer getrouwd door het leven zal gaan. Ik vraag om jullie begrip in deze moeilijke tijd. En wilde nog even kwijt dat ik heel dankbaar ben voor alle steun en lieve berichten die ik heb gekregen van jullie allemaal de afgelopen tijd. Jullie slepen me er echt doorheen. 💕💕 xXx Amanda Balk

Een bericht gedeeld door Amanda Balk (@amandabalk_) op

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook