Kijkers First Dates raken niet uitgepraat over spraakmakende deelneemster

Holy moly!

Lees ook

Fans van het datingprogramma First Dates zitten elke avond weer voor de buis gekluisterd. Het is dan wel niet de Nederlande versie die nu op tv is, maar de Britse variant is net zo leuk en spraakmakend.

Doorgeslagen

First Dates-kandidaat Ruth is niet vies van wat plastische chirurgie en twerkt er in de aflevering van dinsdagavond flink op los. De 27-jarige brunette heeft haar billen laten vergroten en ook flink aan haar gezicht laten sleutelen. Volgens kijkers is ze volledig doorgeslagen en op Twitter is haar look het gesprek van de week.

Lees ook: Hilarisch: er is een First Dates Bingo in omloop

Onzeker

"Ik denk dat het vooral tragisch is dat een jonge vrouw zich zo heeft toegetakeld", is één van de reacties. Maar Ruth krijgt ook veel steun: "Even opnemen voor het meisje: Plastische chirurgie is in sommige gevallen ook gewoon pure onzekerheid. Wees blij dat je je niet kunt voorstellen dat je niet zo onzeker bent dat je zoveel geld aan jezelf uitgeeft."

Blij

Haar date Michael was wel te spreken over haar look. Toen het gesprek eenmaal over billen ging, wilde hij die van haar wel even heel goed bewonderen. Bij de vraag of ze elkaar nog een keer wilden zien, antwoordde hij volmondig 'ja'. Ruth was zo blij dat ze bijna een traantje liet. Je kunt HIER de aflevering bekijken

Bron: RTL Boulevard Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook