Monique Smit in verwachting van tweede kindje

En dat maakt ze op een hele bijzondere manier bekend!

Lees ook

Ze liet vorig jaar al doorschemeren graag nog een tweede te willen, en nu is de grote droom van Monique Smit dan eindelijk in vervulling gegaan.

Een ander moppie

"We gaan voor 2018. Maar we moeten er wel de tijd voor hebben. Het lastige is dat ik nu eenmaal geen baan heb waarbij je kunt zeggen: Ik ben er even een paar maanden niet. Want als je ertussenuit knijpt dan is er zo weer een ander moppie om je plek in te nemen. Daar houd ik wel rekening mee", liet ze eerder in een interview met Story weten.

Lees ook: Zo ziet de dochter van Jan Smit er nu uit

Ziekenhuis

Toch was het niet de enige reden dat Monique en haar vriend Martijn Molleman nog even wilde wachten met een broertje of zusje voor de inmiddels driejarige Noah.

"De eerste 22 weken van mijn zwangerschap van Noah ben ik erg ziek geweest. Ik was constant aan het overgeven. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds. Ik kon niet eens boodschappen doen vanwege mijn misselijkheid. Ik dacht dat het na de eerste drie maanden wel over zou zijn, maar na 18 weken was er nog steeds geen verbetering. Ik ben zelfs een aantal keren in het ziekenhuis terechtgekomen om testen en onderzoeken te ondergaan."

Monique lijkt het prachtige avontuur ondanks haar heftige eerste zwangerschap alsnog aan te gaan, en maakt het grote nieuws bekend in haar nieuwe videoclip Gebarentaal. En nu maar hopen dat deze zwangerschap een stuk soepeler verloopt dan de eerste keer.

Bron: Story, Telegraaf Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook