Bella Hadid reageert op geruchten rondom plastische chirurgie

And there you have it!

Lees ook

De geruchten dat Bella Hadid aan zichzelf heeft laten sleutelen gaan al jaren, maar zelf ontweek ze het onderwerp maar al te graag. Tot nu.

Gepest

Het model reageert in een interview met InStyle openhartig op de geruchten over haar bezoekjes aan de plastisch chirurg. Zo heeft ze altijd last gehad van haar onzekerheden, wat al op een jonge leeftijd begon. "Ik dacht altijd dat ik een heel raar gezicht had. Ik herinner me dat ik altijd gepest werd om hoe ik eruitzag."

Lees ook: Bella Hadid geeft de gouden tip voor een glowy skin

Fillers

Inmiddels is de 22-jarige een succesvol model en verdient ze miljoenen door samenwerkingen met grote merken. Al betekent dat echter niet dat ze hierdoor ineens al haar onzekerheden kwijt is. "Iedereen denkt dat ik erg zelfverzekerd ben, maar ik heb dit echt moeten leren." Wel durft ze zich tegenwoordig uit te spreken over alle roddels rondom de ingrepen die ze volgens velen heeft ondergaan. "Mensen denken dat ik allerlei ingrepen heb ondergaan. Maar weet je wat? We kunnen zo een scan doen van mijn gezicht. Ik ben bang om fillers in mijn lippen te laten spuiten. Ik wil mijn gezicht niet verminken." Duidelijke taal!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook