Meghan Markle gaat tegen regels Queen Elizabeth in

Meghan does it again!

Lees ook

Meghan Markle kan het maar niet vinden met de royal protocollen. En dus lapt ze de regels van oma Elizabeth weer volledig aan haar laars. Of in dit geval, hakken.

Teennagels

Dat ze het niet zo nauw neemt met de regels, wisten we al. Maar dit keer besloot de mommy to be zelfs twee keer op een avond de royal protocollen te negeren.

Te beginnen met haar nagels. De vrouwelijke leden van de Britse koninklijke familie, mogen alleen een nude kleur op hun nagels hebben. So far, so good. Want Meghan draagt netjes een lichte kleur op haar handen. Maar wanneer je naar haar tenen kijkt, zie je dat Meghan zichzelf daar voorzien heeft van een donker kleurtje. Oops…

Lees ook: Zien: Meghan Markle in zwangerschapsjurk van H&M

Lippenstift

En dat is niet het enige. Waar we haar eerder bijna nooit met een donkere kleur op haar lippen hebben gespot, besloot ze tijdens het bezoek aan Cirque de Soleil woensdagavond, toch een rood kleurtje op te doen. Ook iets wat eigenlijk niet mag volgens koningin Elizabeth. We hopen maar dat Meghan hier geen trammelant mee krijgt. Al lijkt het er de afgelopen tijd op, dat Meghan aardig ver kan gaan bij granny Elizabeth.

Bron: Marie Claire US Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook