Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Niels en Alex vliegen elkaar weer in de haren

Het is niet de eerste keer dat de spanning tussen Niels en Alex hoog op loopt. De twee kunnen elkaar sinds Temptation Island niet luchten of zien. Maar toen ze werden gevraagd om hun ruzie in een professionele boksring uit te vechten voor het programma Boxing Influencers, zeiden ze daar onverwachts allebei 'ja' tegen. Maar voor het zover is, ontmoetten de twee elkaar eerst bij de staredown. En dat ging niet helemaal zoals het hoort.

Viktor Verhulst gaat Love Island presenteren

Love Island-fans opgelet! Na de UK en Australië komt Love Island nu ook naar ons land. In een luxe villa waar het zonnetje uiteraard hoog aan de hemel staat, zullen 8 singles uit België en Nederland strijden voor de liefde én de jackpot. Voor 'zoon van' Viktor Verhulst de taak om de presentatie op zich te nemen. En dat wordt nog een zware klus. Het is namelijk de eerste keer dat Viktor een tv-programma zal presenteren. Gelukkig heeft hij een goede leermeester en twijfelen we er niet aan dat het helemaal goed gaat komen.

Roxeanne Hazes verrast door verjaardagscadeau baby Fender

Hiep hiep hoera! Vandaag mag Roxeanne Hazes 26 kaarsjes uitblazen. Extra leuk: dit is haar eerste verjaardag samen met zoontje Fender (zes maanden). De jarige mama heeft 's ochtends vroeg van Fender een verjaardagscadeau gekregen en werd helemaal verrast. "Het mooiste cadeautje kreeg ik van mijn zoon. Zijn eerste tekening", schrijft Rox emotioneel op Instagram. Hoewel het op het eerste gezicht een blanco vel papier lijkt, zijn er als je goed kijkt hier en daar wat krabbels te zien. How cute!

Bron: Telegraaf, Nu.nl, Beau Monde Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook