Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Brad Pitt en Charlize Theron aan het daten'

Twee jaar na het uit elkaar gaan van powercouple Brangelina, lijkt het erop dat de acteur opnieuw aan het daten is geslagen. Volgens The Sun gaat het niet om zomaar iemand: Brad zou een relatie zijn begonnen met actrice Charlize Theron. Volgens bronnen werden ze aan elkaar voorgesteld door de ex-verloofde van de actrice, acteur Sean Penn. Tijdens een vertoning van de film Roma zou het nieuwe stel erg verliefd hebben geleken. Bronnen zeggen dat de twee begonnen te daten rond kerst. Ze hebben allebei kinderen, maar hebben hun nieuwe partner nog niet aan hun kroost voorgesteld.

Jessica Simpson onthult naam ongeboren baby

Jessica Simpson zit nog steeds op haar roze zwangerschapswolk en heeft via Instagram de naam van haar aanstaande kindje alvast wereldkundig gemaakt. De baby, een meisje, zou de naam Birdie krijgen, doelend op de teksten die de zangeres bij de foto's van haar babyshower voegde. Dit meldt Page Six. Afgelopen september maakte de zangeres bekend zwanger te zijn van hun derde kind. Naast Maxwell Drew kregen ze ook zoontje Ace Knute, die nu 5 jaar oud is.

💚 Birdie’s Nest 💚

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Spice Girls in opspraak vanwege T-shirts

De Spice Girls zijn in opspraak geraakt vanwege T-shirts die ze hebben laten maken voor Comic Relief. De shirts zouden worden gemaakt in een fabriek waar de arbeiders zeer slecht betaald krijgen, meldt The Guardian. De arbeiders van de fabriek in Bangladesh krijgen een paar dubbeltjes per uur voor hun werk. Bovendien zijn de omstandigheden in de fabriekshal mensonwaardig. Zo worden ze uitgescholden en mishandeld en worden de vrouwen door de manager van de fabriek steeds aangesproken met ‘hoerendochters’. Ook zouden ze shifts van 16 uur moeten draaien, zo blijkt uit onderzoek dat de Britse krant ter plekke heeft gedaan.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook