Ophef over platencontract voor Zoë tijdens The Voice of Holland

Zoë maakte snel haar keuze.

Lees ook

Deelneemster Zoë Livay zingt de sterren van de hemel. Tijdens The Voice of Holland blies ze het publiek omver met het nummer Verleden Tijd, waarna haar coach Ali B haar een opmerkelijk voorstel deed.

Keuze

Zoals elke kandidaat, hoopte Zoë een stoel te veroveren voor een plek in de finale, maar voor haar liep het toch even anders. Ali B legde haar een keuze voor: "Of je krijgt een stoel of je loopt door die tunnel en je wacht op mij na het einde van de show en we gaan praten over een contract bij mijn label." Zoë hoefde niet lang na te denken over haar keuze: "Dan ga ik voor het tweede Ali."

Lees ook: What?! Dit gebeurde nooit eerder in The Voice

Doel

"Wat mijn doel was hier, is dat iemand me zag en dat heb jij gedaan. Voor mij is de wedstrijd klaar. Laten we dat gewoon doen", volgt ze haar verhaal. Collega Anouk reageert verbaast op de keuze van Ali en maakt bij een andere kandidaat de grap: "Door de tunnel of naar boven."

Valsspelen

Veel kijkers van het programma zijn blij voor Zoë, maar anderen zien het ook een beetje als valsspelen. In RTL Boulevard spreek dj en muziekproducent Ronald Molendijk over een extra stem die Ali zou hebben. In de volgende shows zou de rapper ook iets anders aan kunnen bieden. Humberto Tan vindt het een verstandige keuze van Zoë. "Hoe vaak zal een Nederlandse rapster winnen?", zegt hij. Een platencontract is de hoofdprijs voor de zangeres en die kan ze door Ali sowieso in haar zak steken.

Bron: RTL Boulevard Beeld: The Voice of Holland, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook