Michella Kox onthult twee nieuwe verleiders Temptation Island

Spannend!

Lees ook

Jááá! Nog heel even en dan verschijnt Temptation Island weer op de buis. En om iedereen al een beetje in de stemming te brengen, onthult Michella Kox weer een nieuwe verleider en verleidster.

Tips

Om de Blue Monday een beetje op te vrolijken, laat Michella informatie los over twee nieuwe verleiders. De roddelqueen krijgt non stop berichtjes binnen met tips en die deelt ze maar al te graag met de rest van de wereld.

Lees ook: Deze singles zie je binnenkort terug als verleiders in Temptation Island

Spierbundel

Jonah van Utrecht is de knappe verleider waar Michella het over heeft. Gegarandeerd dat hij bij de dames zal scoren met zijn gespierde lichaam. Volgens de insiders zou deze jongen al veel hebben opgeschept over zijn deelname aan het programma. Wij zijn benieuwd wat hij allemaal heel uitgespookt…

EOTB singles

Demi van den Hoof is de vrouwelijke verleidster die Michella onthult. Zij is barkeepster bij Club FIX in Tilburg, maar verder is er weinig over haar te vinden. In de club waar ze werkt komen regelmatig de singles van Ex On The Beach: Double Dutch langs. Wie weet heeft ze nog wat trucjes van de dames geleerd.

Vanaf 14 februari is je favoriete guilty pleasure weer op televisie te zien.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Instagram, Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook