Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 23 t/m 29 januari!

Waterman 21 januari – 19 februari

Impulsief aan iets beginnen geeft een opgejaagd gevoel. Dwingt je werk je om overdag strak te plannen? Zorg dan in je vrije tijd voor lege dagen. Pak kleine misverstanden binnen je relatie(s) direct op, dan worden het geen meerkoppige draken.

Vissen 20 februari – 20 maart

Maak deze week geen harde afspraken, maar overdenk je strategieën stilletjes. Wees je vooral bewust van wat je zelf voelt en wilt, zeker in de liefde. Laat je niet te veel meezuigen in andermans richting, volg je eigen pad.

Ram 21 maart – 20 april

Je omgeving doet nu lekker mee met je plannen en je ego krijgt een flinke boost. Voelt lekker, maar let op: net als je alles zeker denkt te weten, gebeurt er iets onverwachts. Soms zeggen mensen ‘ja’ maar doen ze ‘nee’.

Stier 21 april – 21 mei

Er zijn diverse redenen om je op te winden, maar humor overwint alles. Had je al langer trek om iemand een verbale kopstoot geven, dan is nu het moment. Laat je niet triggeren door rode lappen, bereid je voor op tegengas.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

In de liefde krijg je de kans om je van een heel andere kant te laten zien. Volwassener, verstandiger en toch op je eigen los-vaste manier. Kan best zijn dat je die gekoesterde samenwoonplannen toch bombardeert. Je wilt best-of-both worlds.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Zelfvertrouwen geeft je vleugels. Geef je lover of wannabe de kans om jaloers te worden en flirt met anderen. Mits gebracht met een lach, levert dat een interessante prikkel op. Confronterend is het wel, je weet meteen waar je staat.

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Zet die vecht-modus nu maar even op ‘off’, er zijn belangrijkere dingen om je energie aan te geven. Bouw aan vertrouwen en weet dat alles ook zonder jouw bemoeienis goed komt. Dat gevoel groter maken is jouw sleutel voor betere relaties.

Maagd 24 augustus – 22 september

De balans tussen aantrekken en afstoten is nu (weer) een dingetje. Je wilt wel close zijn, maar niet helemaal in elkaar opgaan. Leg die speciale vriend uit hoe het zit. En spreek alleen af als je je knuffelig voelt.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Overal doemen interessante projecten op. Kiezen wordt gemakkelijk tijdens een middag koffie drinken met een dierbare, die je nieuwe inzichten geeft. Is je ‘project’ een mens dat je wil veranderen, verbeteren of helpen? Probeer te accepteren dat ieder mens anders is.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

Onder de dekens blijven liggen omdat je je onzeker voelt, is niet handig. Probeer je vaker kwetsbaar op te stellen. Echte vrienden kunnen erover meepraten en steunen je. Ook jij kunt leven met twijfels en veranderingen. Hoe verder? Gewoon blijven ademen.

Boogschutter 23 november – 21 december

Je beste vriend of lover trekt en duwt en jij vindt het hoogst irritant. Egoïstisch zijn mag best, maar je hoeft de ander niet keihard af te wijzen. Vertel dat je (liefdes)vuurtje heus nog brandt en je wat me-time nodig hebt.

Steenbok 22 december – 20 januari

Het contract voor samenwerking tussen je verstand en je gevoel ligt klaar. Alleen je krabbel ontbreekt nog. Ga je ervoor? Begraaf je niet onder feiten, dwaal liever rond in je fantasie. Lees oude stripboeken, check tekenfilms en google visionairs op YouTube.

Tekst: Viola Robbemondt

Laatste nieuws

Zie ook