Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Johnny Depp: Amber Heard heeft gelogen

De strijd tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard is nog altijd gaande. Zo beweert de acteur nu dat hij Amber 'nooit of te nimmer fysiek iets heeft aangedaan', iets wat de actrice al die tijd heeft gezegd. Er zouden videobeelden zijn vrijgegeven waaruit dit zou blijken.

Volgens The Sun zou Depp Heard op 21 mei 2016 hebben aangevallen. Volgens Heard gooide de acteur een telefoon naar haar gezicht en zou hij haar daarna meerdere malen met een vuist geslagen hebben. Amber maakte daarna foto's om bewijs te leveren van de mishandeling. Depp zegt nu dat hier niets van klopt en dat een getuige zijn verhaal ondersteunt.

Johnny zegt dat Amber zichzelf had toegetakeld en daarvan foto's maakte achteraf, om hem in een kwaad daglicht te stellen.

Chris Brown klaagt 'slachtoffer' aan

Chris Brown is nog altijd ziedend over de aanklacht die in Parijs tegen hem werd ingediend wegens verkrachting. Hoewel de zanger werd vrijgesproken en Frankrijk mocht verlaten, nadat hij eerder werd gearresteerd, laat hij het incident niet over zijn kant gaan. Brown klaagt op zijn beurt nu de dame aan die beweerde seksueel misbruikt te zijn door hem.

Brown klaagt haar aan voor laster. De Franse advocaat van de zanger licht een en ander toe: "Chris Brown is een vrij man. Er loopt geen enkele zaak meer tegen hem. Hij weerspreekt de dingen waarvan hij beschuldigd is. Morgen dienen we een klacht in bij de aanklager in Parijs, over het feit dat hij in een kwaad daglicht is gezet."

Victoria Beckham ontwerpt sportkleding

De voormalige Spice Girl heeft een sportcollectie ontworpen in samenwerking met Reebok en is daar apetrots op. Op Instagram deelt Victoria een aantal looks van haar collectie en laat ze eveneens zien nog steeds bijzonder lenig te zijn. Beckham postte een filmpje waarin ze haar been zonder moeite de lucht in steekt.

Heel goedkoop zijn de outfitjes niet. Zo betaal je voor een paar sneakers 270 euro en leg je voor een oversized joggingbroek 250 euro n

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook