Lingerielijn Rihanna onder vuur

Ai, de collectie is pas net uit...

Lees ook

Rihanna krijgt een hoop kritiek op haar lingeriecollectie, ook al is deze nog maar net gelanceerd…

Minder sexy

De Savage x Fenty lingerielijn is voor vrouwen in allerlei soorten en maten, maar toch zijn dames met een maatje meer niet tevreden. Zo vraagt een beautyblogster zich af: "Waarom is jouw lingeriecollectie voor vrouwen met een maatje meer minder sexy?"

Er zijn een paar bh's die er anders uitzien wanneer je ze in een maat groter dan XL koopt. Blogster Alysse Dalessandro vertelt: "Soms heeft dat met ondersteuning te maken, maar ik weet zeker dat er bralettes bestaan voor grote maten, dus waarom kan Fenty dat ook niet? Mogen gezette vrouwen soms niet sexy zijn?"

Lees ook: Zien: zo zag de eerste Victoria Secret-show óóit eruit

Persoonlijke keuze

Alysse plaatste ook foto's van andere merken bh's die wel sexy zijn in een maat groter. "Mensen gebruiken vaak het argument dat zulke bh’s niet goed ondersteunen, maar ze missen het punt! Sommige vrouwen geven niet om ondersteuning, ze willen zo’n bh maar eventjes in de slaapkamer dragen om er goed uit te zien. Dat is een persoonlijke keuze."

Niet iedereen is tegen de zangeres. Sommige verdedigen haar via Twitter weer met argumenten als "Waarom wordt er zo geklaagd? De meeste merken maken niet eens mooie lingerie in grote maten en Fenty wel! Het maakt mij niet uit dat die er een beetje anders uitzien. Er is iets te vinden voor iedereen en het past ook nog."

Bron: Beau Monde Beeld: BSR, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook