Lieke van Lexmond openhartig over heftige operatie

Heftig!

Lees ook

Lieke van Lexmond heeft afgelopen jaar een heftige operatie ondergaan. Albert Verlinde sprak met haar en vertelt in 6 Inside wat er aan de hand was.

Operatie

De blondine besloot de operatie voor zich te houden, maar krijgt de laatste tijd veel vragen over littekens in haar nek. Daarom heeft ze nu toch eenmalig haar verhaal gedaan.

"Ik heb Lieke gebeld. Ze wilde het verhaal een keer uit de doeken doen, omdat er opmerkingen kwamen over littekens in haar nek", begint Albert zijn verhaal. Vorig jaar is de presentatrice een operatie aan haar schildklier ondergaan en daarbij is de heft van het orgaan verwijderd.

Lees ook: Lieke van Lexmond: 'Zwanger zijn is fantastisch, maar ook een aanslag op je lijf'

Bult

Lieke dacht eerst dat ze het zwaar had vanwege vermoeidheid en haar tweede zwangerschap, maar toen ze een bult in haar nek kreeg, besloot ze naar het ziekenhuis te gaan. "Daar kwamen ze erachter dat het goedaardig was, maar dat een ingreep noodzakelijk was. Bij de operatie is de helft van de schildklier weggehaald", vervolgt Albert zijn verhaal. Inmiddels is de blondine weer hersteld en gaat het goed met haar.

Bron: Nu.nl Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook