Fajah Lourens deelt emotioneel verhaal op Instagram

Ach...

Lees ook

Hoewel de meeste throwback foto's een leuk verhaal met zich meebrengen, deelt Fajah Lourens een kiekje van vroeger met een verdrietige gebeurtenis.

Vernederd

Op Instagram plaatst de brunette een oude foto waar een emotioneel verhaal achter schuilt. Met een kortgeknipt kapsel staat de jonge Fajah lachend in de keuken, maar destijds vond ze het verschrikkelijk om met zulk kort haar naar school te moeten gaan en is ze het moment dat ze vernederd werd, nooit vergeten.

Lees ook: Exclusief! Fajah Lourens openhartig over liefdesleven

Hoofdluis

"Alle vervelende momenten in het leven gaan over. Als je dat weet kan je de hele wereld aan. Hier zie je mij op een van die momenten, kaal geknipt omdat ik hoofdluis had. M'n moeder wist totaal niet wat ze met al die eitjes aan moest. Ik pers er nog een lach uit om haar geen pijn te doen. Op school mocht ik het doekje wat ik om mijn hoofd had gebonden niet op houden en moest ik aan de klas vertellen wat er was gebeurd. Het was zo vernederend en verdrietig", schrijft ze onder de foto.

Wijze les

Inmiddels heeft de sportgoeroe de vervelede situtatie veranderd in een wijze les. Haar verhaal vervolgt ze: "Het was voor mij wel een leermoment, aan alles komt altijd een einde en je gedachten over een situatie bepalen hoe lang je dat rottige gevoel meesleept. Kies je gedachten dus bewust uit. Kies voor positieve gedachten en hang niet in het verleden. Op de gezondheidsbeurs geef ik twee lezingen over de kracht van je gedachten en vertel ik verhalen over mijn leven die mij hebben geleerd dat alles mogelijk is."

Klik HIER om de foto te bekijken.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook