Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019.

Steun Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind is een campagne en petitie gestart om onnodig leed van uit huis geplaatste kinderen te voorkomen. Iedereen verdient een stabiel en veilig huis en de stichting wil niet dat kinderen telkens van huis naar huis geplaatst moeten worden. Met de campagne willen ze kwetsbare kinderen een stem geven. Al veel mensen hebben de petitie getekend, maar de stichting hoopt op nog veel meer handtekeningen. Help jij mee? Je kunt HIER de petitie tekenen.

Waar: Het Vergeten Kind
Wanneer: t/m 4 februari

Go With The Glow vegan brunch

In restaurant Persijn zal zaterdag een overheerlijke vegan brunch plaatsvinden. Deze wordt georganiseerd ter ere van het drie-jarig bestaan van het platvorm Go With The Glow. De oprichters, Isabella en Loulou Machinè, zullen tijdens de brunch vertellen over hun ecologische inzichten. Heb jij brandende vragen over voedingskeuzes en duurzaamheid? In het restaurant kun je ze aan de zussen stellen. De brunch kost 45,- en je kunt HIER een plekje reserveren.

Waar: Amstelvlietstraat 4, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 26 januari

Fittest Friday

Laat die vrijdagmiddagborrel even achterwegen en trommel je collega's op voor de Fittest Friday. In plaats van een wijntje, biertje en snacks, verbrand je in de Amsterdamse healthclub de calorieën die je al binnen hebt gekregen gedurende de dag. Elke laatste vrijdag van de maand kun je van 16.00 tot 21.00 gezond het weekend ingaan. Vrijdag 25 januari vindt de eerste Fittest Friday plaats bij de vestiging van David Lloyd aan de Overtoom. Wees er snel bij met een plekje reserveren, want vol is vol.

Waar: Verschillende locaties van David Lloyd
Wanner: Elke laatste vrijdag van de maand

Luxe diner bij &moshik

Voortaan begint het weekend al op donderdag! Om je donderdag op een heerlijke manier af te sluiten, kun je een kijkje nemen bij het restaurant &moshik. Geniet van de sensationele gerechten gemaakt door sterrenchef Moshik Roth. Op donderdag 24 januari gaat de eerste sessie van start en vanaf dan vindt er elke maand een fenomenaal diner plaats met telkens een ander thema. Je kunt HIER reserveren.

Waar: Oosterdokskade 5
Wanneer: zie data op &Moshik

Laatste nieuws

Zie ook