Aha: dit is dus de perfecte jeans voor jouw figuur

Dat maakt de zoektocht een stuk makkelijker.

Lees ook

Op zoek naar de perfecte jeans is altijd weer een moeilijke zoektocht. Alle soorten waar je uit je uit kunt kiezen – van skinny en boyfriend tot alles daar tussenin – maakt het er niet makkelijker op. Hij moet niet te strak zitten, maar ook niet lubberen en vooral lekker zitten. Om je te helpen onthult jeans-expert Chloe Lonsdale, wat de perfecte spijkerbroek voor jouw lichaam is. Enne, dat maakt de zoektocht een stuk makkelijker.

Body type

1. Zandloperfiguur

Dames met een zandloperfiguur kunnen het beste de nadruk op hun taille leggen. Welke jeans je hierbij helpen? Een strakke jeans met hoge taille is the key!

Scotch & Soda – €99,95

2. Appelfiguur en peervorm

De flared jeans is de perfecte spijkerbroek voor een appelfiguur. Jouw gevarenzones zijn namelijk je heupen en buik en hier wil je dus niet de focus op leggen. Kies voor een flared jeans waar de flare net iets boven de knieën begint om heupen en billen in balans te brengen. Wil je je buik verbergen? Kies dan voor een flared jeans met hoge taille. Combineer de jeans met hakken om jouw benen langer te doen lijken.

COS – €89

3. Rechthoek

Vaak gaat de lichaamsvorm rechthoek hand-in-hand met een kleiner lichaam. De cropped straight-leg jeans staat op jouw lijf geschreven! Bonuspuntje voor een geribbeld randje aan de pijpen.

Scotch & Soda – €119,95

Bron: Who What Wear, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook