Oh no: Famke Louise en Ronnie Flex uit elkaar?

Trouble in paradise?

Lees ook

Het is nog maar een maand geleden dat Famke Louise en Ronnie Flex hun relatie officieel bekendmaakten, maar nu lijkt het erop dat het stel er alweer een punt achter heeft gezet.

Door dik en dun

Het gerucht ging al langer dat ze een koppel waren, maar pas in december mocht iedereen het écht weten. Het stel dropte een videoclip waarin ze elkaar een intieme kus gaven. "Je moet elkaar sowieso eerst beter leren kennen, voordat je iets in de media gooit", aldus Famke.

Later bleek dat ze al ruim acht maanden aan het daten waren. Ze maakten in korte tijd al een hoop mee, want Ronnie bleek vader te worden van zijn ex vriendin en heeft inmiddels een dochter. Maar ze bleven door dik en dun samen. Is daar nu een einde aan gekomen?

Lees ook: Hilarisch! 'Zo klinken Famke en Ronnie zonder autotune'

Vreemdgaan?

De zanger deelt enkele verontrustende berichten op zijn Instagram Stories. Ook blijkt dat Famke en Ronnie elkaar niet meer volgen. Zou er iets gebeurd zijn? Ronnie's berichten klinken bijna alsof de zangeres is vreemdgegaan. Al zou het ook zomaar een songtekst of iets dergelijks kunnen zijn.

Goed, only time will tell. De zanger heeft inmiddels de stories verwijderd en Famke heeft er nog niet op gereageerd. We wachten rustig af en hopen in de tussentijd dat het vals alarm is!

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook