Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Nikkie de Jager koos bewust voor widm-exit

Televisiekijkend Nederland zag zaterdagavond hoe Nikkie de Jager in de aflevering van Wie is de mol? als tweede kandidaat naar huis moest. Veel fans waren verrast door haar uitschakeling, maar Nikkie zelf zag het al wel aankomen.

In haar Instagram Story schrijft de YouTube-ster zondag dat ze bewust een paar vragen tijdens de test fout heeft beantwoord. De situatie rondom haar broertje Mikai, die leed aan een zeldzame vorm van kanker, leek de reden van haar bewuste uitschakeling.

"Elke avond stuurde mijn moeder me netjes verslagen met hoe het met 'm ging", schrijft Nikkie over haar ervaring tijdens de tv-opnames. "Tot twee avonden voor mijn exit. Mijn moeder hield opvallend haar mond als ik vroeg hoe het thuis ging. In het spel leken dingen voor me met het uur duidelijker te worden, maar van binnen wist ik; thuis klopt iets niet."

Longontsteking doodsoorzaak Kim Porter

Kim Porter, de ex van Sean 'Diddy' Combs, is overleden aan een vorm van longontsteking. Dat blijkt uit het rapport van de lijkschouwer. Porter overleed op 15 november plotseling op 47-jarige leeftijd.

Porter, model en actrice, en Diddy kregen samen twee dochters en een zoon. Diddy adopteerde bovendien Porters zoon uit een eerdere relatie en heeft zelf nog twee kinderen uit andere relaties.

Kanye West klaagt recordlabels aan

Kanye West heeft twee zaken tegen platenlabels aangespannen. Dat melden Amerikaanse media. De ene zaak loopt tegen Roc-A-Fella Records, de ander tegen EMI. De rapper zegt dat hij nog geld krijgt.

Het is onbekend hoe veel geld West van beide partijen verlangt. Uit rechtbankdocumenten die in handen zijn van onder meer People Magazine blijkt dat het gaat om een contractdispuut over wie de rechten van de muziek in bezit heeft.

Laatste nieuws

Zie ook