Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Douwe Bob heeft zijn ogen geopend na relatiebreuk

Douwe Bob heeft zijn leven weer aardig op de rit. De zanger zag vorig jaar zijn relatie stranden, maar herkent nu zijn eigen valkuilen. Volgens hemzelf was hij "in een neerwaartse spiraal beland van te veel drinken, te veel vloeken, te veel boosheid". Na zes maanden liep de relaltie op de klippen. De pijnlijke breuk inspireerde de zanger om zijn album The Shape I'm In te schrijven. Inmiddels lijkt hij weer gelukkig in de liefde. Eind vorige maand ging de zanger op vakantie met zijn vermoedelijke nieuwe liefde Anouk.

Nieuwe look voor Koen Kardashian

Koen Kardashian herkende je de laatste tijd aan zijn blonde lokken, maar die heeft hij inmiddels vaarwel gezegd. Net zoals zijn lange lokken, overigens. Op Instagram showt Koen zijn nieuwe look. Zijn haar is nu gemillimeterd en lang niet meer zo blond als dat het was. Hij is bijna onherkenbaar geworden. But still looking good, ofcourse!

André Hazes hoopt op duet met Glennis Grace

André Hazes en Glennis Grace hebben de laatste tijd veel samengewerkt voor de concerten van de Vrienden van Amstel Live en Dré lijkt behoorlijk onder de indruk van haar. "De allerbeste zangeres die we ooit hebben gehad. Gaat ook nooit meer komen. Ik zeg haar elke keer weer, en dat ik meen ik… deze vrouw zingt Beyoncé, Rihanna of zelfs Whitney Houston als het nog kon zo het podium af", schrijft de zanger op Instagram. André maakt er ook geen geheim van dat hij enorm graag een duet met Glennis zou willen. "Ik wil bijvoorbeeld nooit een duet met iemand. Maar met jou? Ik zou me vereerd voelen."

Bron: Panorama, RTL Boulevard Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook