Dit heeft de bedenker van Suits te zeggen over Meghan’s terugkeer

Aha...

Lees ook

Aaron Korsh, de bedenker van de populaire advocatenserie Suits, heeft nog geen idee hoe het negende en laatste seizoen eruit gaat zien. De tv-maker wil vooral niet speculeren wie er van de vaste cast wel en niet hun opwachting maken.

Kleine gastrol

In de afgelopen maand werd door Britse media druk gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Suits' grootste ster: Meghan Markle. Zij verliet de serie om te kunnen trouwen met prins Harry. In het laatste seizoen zou de voormalige actrice een kleine gastrol moeten vertolken, zo wordt hardnekkig gehoopt.

Lees ook: Meghan Markle's nieuwe knappe medewerker is gesprek van de dag

Originele cast

"Op dit moment weet ik niet wie van de oude originele cast terugkeert en wie niet", aldus Korsh tegen Deadline. "Ik kan wel zeggen dat ik geen idee heb waar die kranten over schrijven." Daar kan voorzichtig uit geconcludeerd worden dat Meghan zich in ieder geval niet meer laat zien. De Britse tabloids speculeerden dat de makers van Suits miljoenen euro's zouden overmaken naar een goed doel naar keuze om Meghan over te halen. "Dat heb ik niet geregeld", aldus Korsh. Duidelijk!

Bron: BuzzE Beeld: Suits

Laatste nieuws

Zie ook