Monica Geuze breekt voor de camera

"Er zijn gewoon dingen die constant door mijn hoofd gaan en waardoor ik ook echt megaveel stress heb

Lees ook

Net als bijna iedere moeder is ook Monica Geuze weleens onzeker over het moederschap. Zo laat ze in een openhartig gesprek met haar volgers via haar vlog weten.

Comment

De 23-jarige reageert hier op een comment van een van haar vele fans, die denkt dat Monica de balans tussen het moederschap en haar werk gevonden heeft. Monica voelt zich zeker gevleid, maar wil wel duidelijkheid scheppen. De balans heeft ze naar eigen zeggen helemaal nog niet gevonden.

Lees ook: Grote paniek bij Monica Geuze

Stress

"Ik heb die balans totaal niet gevonden voor mijzelf. Ik vind het zo lastig om dingen te combineren zoals, ben ik vaak genoeg bij mijn dochter? Zorg ik goed genoeg voor haar? Hoe gaat het met mijn carrière? Ben ik wel een leuke vriendin? Dat zijn gewoon dingen die constant door mijn hoofd gaan en waardoor ik ook echt megaveel stress heb. Ik kreeg ook veel comments over dat het haaruitval door stress kan komen. Ik denk dat het ook lastig is om dat in de vlogs te laten zien, omdat je daarin eigenlijk altijd de leuke momenten filmt", vertelt ze.

Monica laat weten dat ze de laatste tijd allesbehalve rust heeft en zich erg gestrest voelt. "En dan denk ik 'dat is ook niet goed voor Zara-Lizzy'. Dan ben je geen leuke vriendin en wat moet ik in hemelsnaam doen aan werk? Hoe zorg ik ervoor dat mijn vlogs leuk blijven? Hoe zorg ik ervoor dat ik naast die vlogs nog dingen kan blijven doen?", aldus Monica. Een heleboel moeders zullen zich hier ongetwijfeld in herkennen!

Bron: RTL Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook