Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 30 januari t/m 12 februari!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 30 januari t/m 12 februari!

Waterman 21 januari – 19 februari

Ambities staan op een laag pitje, je loopt de kantjes eraf. Let op, dat lievelingsklusje
van je komt zomaar bij een concullega terecht. Thuis ben je bezig met anders eten. Ben je het nog niet, dan trekt vegetarisch.

Vissen 20 februari – 20 maart

Je raapt de steken op die anderen laten vallen. De kans op een hogere functie komt
langs, net als de partner van je dromen. Het één kost energie, het andere geeft dit. Maak pas op de plaats en check wat voor jou klopt.

Ram 21 maart – 20 april

Op het werk drijf je op de automatische piloot. Laat zien waar je kracht ligt en de kans op interessanter werk komt voorbij. Tijdens een hobby kom je een uitdager tegen. Ga er niet met gestrekt been in, losjes werkt beter.

Stier 21 april – 21 mei

Je mijmert nog wat na over het afgelopen jaar; fouten die je maakte wil je niet herhalen. Je grote verantwoordelijkheidsgevoel maakt dat je andermans fouten wilt voorkomen. Onthoud dat anderen ook leren van hun eigen misstappen. Geef ze daarvoor ruimte.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Een helder hoofd, een helder hart. Jij weet wat je wilt en werkt daar doelbewust naartoe. Bedenk wel dat anderen ook hun agenda hebben. Matcht die met jouw tijd en wensen? Blijf flexibel en houd je uitleg kort en bondig.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Preventie is key. Deze week vijzel jij je gezondheid op met hete baden en kruidenthee. Je lief wil best mee badderen, dus maak ruimte voor hem. Met je frisse looks scoor je veel aandacht. En niet alleen van hem. Sexy!

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Een onschuldig gesprekje slaat nu makkelijk om in een heftige woordenwisseling. Het universum herinnert je er fijntjes aan dat je te star in je eigen mening zit. Omzeil die valkuil door te zeggen dat je erover na gaat denken. Dat schept rust en ruimte.

Maagd 24 augustus – 22 september

Je hebt meer fans dan je dacht. Zaken beginnen te rollen, je krijgt steeds vaker ja te horen en krijgt zelfs hulp in de liefde. Je partner toont opeens begrip voor iets en als single komt Cupido eindelijk over de brug met dat aantrekkelijke figuur.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Praten met je partner over dat akkefietje? Breng het luchtig en leg het daarna naast je neer. Easy does it! Heroverweeg je fulltimebaan. Eigenlijk ben je toe aan meer me-time. Kun je dat briljante plan eindelijk vormgeven.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

Zoveel te doen! Maak prioriteitenlijstjes, concentreer je steeds op een ding en vink af. Laat je door collega’s of chefs niet minderwaardig behandelen, waardig je stekel gebruiken is nu geoorloofd. Aan ideeën en motivatie geen gebrek, dus ga ervoor.

Boogschutter 23 november – 21 december

Je laat je alvast meeslepen in de romantiek. Feelgoodfilms kun je alleen aan met tissues, de teksten van die songs brul je hartstochtelijk mee. Tegen die potentiële lover ben je wat koeler. Niet je type? Wees vooral duidelijk.

Steenbok 22 december – 20 januari

Bitterzoete tijden breken aan. Je kunt niet meer goed met iemand die je liefhebt door
een deur. Jij bent veranderd, de ander is veranderd. Laat het los. En besef: waar de
ene deur sluit, gaat een ander open.

Tekst: Viola Robbemondt

Laatste nieuws

Zie ook