André Hazes is woest

Oei!

Lees ook

André Hazes zou donderdag optreden bij Veronica Inside, maar de zanger heeft laten weten niet meer op te komen dagen, vanwege Wilfred Genee. André wil nooit meer samenwerken met de presentator.

Boze mail

In een boze mail die André heeft gestuurd, laat hij weten af te zien van het optreden. "Ik kom vandaag terug van Vrienden van Amstel en ik zie het promo-schema van donderdag. Ik zie daar ook een promo bij Wilfred Genee tussen staan. Zoals bekend heeft Wilfred zich in het verleden erg negatief uitgelaten over mij en dan met name over mijn vertolking van Ik leef mijn eigen leven. Middels deze weg wil ik deze promo dan ook annuleren."

Lees ook: André Hazes sluit verzoening met zus Roxeanne niet uit

Onbegrip

Rick Romijn las in Veronica Inside de mail van de zanger voor. André schrijft ook dat Wilfred hiervan op de hoogte is, maar de presentator is zich van geen kwaad bewust. "Ik moet je eerlijk zeggen: ik heb geen flauw idee waar dit over gaat", reageert hij verbaasd.

Wilfred vertelt dat André ooit bij hem in VI Oranje heeft gezeten. "Toen was hij beledigd over het feit dat wij hem geen vragen over voetbal hebben gesteld en toen heeft hij een nummer van zijn vader gezongen, volgens mij Kleine jongen. En ik heb ooit in een interview gezegd dat ik het jammer vind dat hij dat nummer, Ik leef mijn eigen leven, zingt, omdat ik vind dat je dat niet kan zingen als je zo jong bent. Ik heb hem daarna nooit meer gesproken."

Bemiddelaar

Wilfred heeft nog een mailtje gestuurd, nadat hij hoorde dat de zanger boos op hem was, maar daar heeft hij nooit reactie op gekregen. Hij vindt het dan ook belachelijk dat André het op deze manier doet. Henny Huisman wordt ingeschakeld om tussen de twee te bemiddelen en verwacht beide mannen over twee dagen samen aan tafel te krijgen.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook