Kendall Jenner deelt ultieme bronzer hack

Thank us later!

Lees ook

We all love Kendall Jenner! Haar flawless make-up looks zijn om jaloers op te worden en fans vragen zich maar al te vaak af hoe ze het doet. Well, it's your lucky day! Kendall showt haar beautyroutine en zo moeilijk is het niet eens.

Watch & learn

In een video voor Vogue filmt Kendall haar make-uproutine. Hoe ze alleen al haar concealer aanstippelt en haar wenkbrauwen opvult, is stunning om te zien. De brunette vertelt dat ze een hoop van visagisten leert en zo ook deze bronzer trick die je al veel eerder had willen weten.

Lees ook: Kendall maakt statement en 'reageert' op naaktfoto's

Truc

Kendall pakt haar bronzerkwast erbij en wringt hem uit tot een langere en dunnere kwast. Haar wangen zuigt ze naar binnen en zo gaat ze gemakkelijk in de holtes onder haar jukbeenderen en haar nek.

Om haar look helemaal af te maken, gebruikt ze ook een beetje van haar bronzer als oogschaduw om wat meer diepte en warmte te creëren. Easy peasy! En nog een pluspunt, haar routine is razendsnel. Bij gebrek aan tijd is Kendalls look je lifesaver. Bekijk de hele make-up routine van Kendall hieronder.

Bron: Glamour US Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook