Dit is dé tijd van het jaar om goedkoop je garderobe op te frissen

Buying new clothes is always a good idea!

Lees ook

Is het tijd om je garderobe op te frissen? Op deze momenten scoor je de beste koopjes!

Koopjesjacht

Lees ook: Door deze hacks shop je altijd met korting

Winterjassen

Hoewel je een winterjas het liefst vóór de koude wintermaanden aanschaft, kun je beter wachten tot januari. Waarom? In deze maand maken de winkels plaats voor de lentecollecties en kun jij dus mooi een goedkope jas op de kop tikken. Hetzelfde geldt voor truien en vesten.

Werkkleding

Eigenlijk is het best logisch: na de feestdagen zit je in de vakantiemodus en is werk wel het laatste waar je aan denkt. Oftewel: in januari is het tijd om de stad in te duiken en dat perfecte getailleerde jasje of die zwarte kokerrok te scoren.

Lingerie

Wil je een mooi lingeriesetje aanschaffen? Wacht dan tot februari. Vooral rond Valentijnsdag zijn er veel scherpe aanbiedingen.

Sportkleding

De lente is dé tijd om lekker buiten te sporten. Heb jij even geluk: halverwege het seizoen is sportkleding heel goedkoop. Van sportleggings tot sport-bh's; in mei gaat alles in de uitverkoop.

Sandaaltjes

In juli maken de winkels plaats voor de herfstcollecties en worden zomeritems langzaam afgeprijsd. Scoor dus snel een paar slippertjes voordat je op vakantie gaat!

Bikinis

Voor een goedkope bikini moet je nét een maand langer wachten. Houd in augustus de winkels in de gaten.

Sneakers

Als het begint te sneeuwen is sneakers-shoppen wel het laatste waar mensen mee bezig zijn. Wacht dus tot november met de aanschaf van dat mooie paar.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook