Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rijverbod voor rapper Boef

Boef mag de komende 18 maanden geen voertuig besturen. De 25-jarige rapper kreeg die straf woensdag opgelegd vanwege twee grove snelheidsovertredingen in 2016. Op filmpjes die hij op internet plaatste, was te zien hoe hij destijds met bijna 300 kilometer per uur over de snelweg reed. Binnen de bebouwde kom van Tilburg bereikte hij een snelheid van 165 kilometer per uur. De kantonrechter legde hem daarvoor een rijverbod van 30 maanden op, waarvan 12 maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet Boef 6500 euro betalen aan het fonds voor verkeersslachtoffers. De kantonrechter in Breda noemde het rijgedrag van Boef "buitengewoon gevaarlijk". Hij hield bij de uitspraak rekening met de voorbeeldfunctie die de rapper heeft.

Patty Brard gooit waarheid LUV' op tafel

Patty Brard, oud lid van muziekgroep LUV', heeft het moddergooien van de groep gevolgd, nadat Ria Thielsch vertrok en Chimène van Oosterhout het stokje zal gaan overnemen. Ze kon het niet laten om reactie te geven in Weekend. "Hoe oud moet je worden en hoeveel vervangers moeten we nog aanzien voordat jullie gaan begrijpen dat het allemaal gebakken lucht is en je jezelf vooral niet belangrijker moet maken dan je daadwerkelijk bent?", vertelt ze. Patty gooit daarnaast heel wat feitjes over LUV' op tafel. Ze vertelt bijvoorbeeld dat Marga de andere zangeres Chimène op Ibiza heeft ontmoet, maar wel in Patty's huis. Patty heeft de twee aan elkaar voorgesteld tijdens het programma 'Patty's Fort', toen Marga er helemaal doorheen zat na het verlies van haar man.

"Nu hoor ik jullie thuis terecht denken: lekker belangrijk allemaal! En dat is nou precies waarom ik het alsnog opschrijf: wat doet het ertoe, Marga? Waarom toch altijd die waarheid zo verdraaien? 'Ik ken Chimène van Ibiza, zij heeft mij uit mijn diepste dal gehaald en we hebben toen samen op het strand gezongen', is wat Marga er van maakt. Het echte verhaal is toch veel leuker: 'Patty hielp ons aan Chimène'', vertelt ze. Patty vertelt erachteraan dat ze het optreden weer gaat oppakken. Met onder andere Diva Mayday, die de rol van Marga op zich neemt, en Miss Patty Pam-Pam die de rol van José op zich neemt. "Enig toch? De stemmen hoeven niet opnieuw op band ingezongen te worden, want dat heeft Marga ook niet laten doen. En o ja, over de naam hoeven ze zich ook geen zorgen te maken, ik noem het gelegenheidstrio wel Muv' of Suv'!"

Jandino en Gordon in naaktpak voor spelshow

De twee gaan de strijd met elkaar aan in het nieuwe amusementsprogramma De Gordon tegen Dino Show. Jan Versteegh wordt de presentator van de show die SBS6 in het voorjaar uitzendt. Wekelijks ontvangen teamcaptains Gordon en Jandino twee bekende gasten in de show die gevuld wordt met alledaagse spellen waarvoor de BN’ers moeten improviseren, uitbeelden, springen, tekenen en gokken. Voor het finalespel hijsen de BN’ers zich in een naaktpak met daaroverheen kleding. Bij elk fout antwoord verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest. De Gordon tegen Dino Show is het eerste programma bij SBS6 voor Jandino. De komiek maakte begin januari zijn overstap naar de Talpa-zender bekend. Gordon ging hem voor. Hij zit sinds de overstap in de jury van DanceSing en presenteert het programma Dat verzin je niet.

Bron: Beau Monde, BuzzE Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook