Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gigi Hadid aangeklaagd voor gebruik eigen foto

Supermodel Gigi Hadid is aangeklaagd voor het gebruik van foto's op haar sociale media. Zij staat zelf op de foto's, maar ze heeft niet de rechten om ze te gebruiken.

In de aanklacht, die in handen is van BuzzFeed, staat dat Gigi wel degelijk wist dat ze niet-gelicenseerde foto's gebruikte of foto's gebruikte zonder een andere vorm van toestemming te hebben van de eigenaar van de beelden. In totaal heeft ze zo'n vijftig keer het auteursrecht geschonden.

Gigi is niet de enige. Veel artiesten vinden het nog altijd moeilijk te verkroppen dat zij geen enkel recht hebben op beelden waar zij zelf op staan. Zo zijn eerder onder anderen ook Jennifer Lopez, 50 Cent, Jessica Simpson en Khloé Kardashian voor hetzelfde aangeklaagd.

Stalker maakt Kylie Minogue doodsbang

Kylie Minogue raakte compleet overstuur toen een man haar wekenlang stalkte bij haar huis in Londen en steeds bleef aanbellen. De zangeres was genoodzaakt de politie in te schakelen, omdat de man al eerder door buren in de straat gezien werd en herhaaldelijk aan mensen vroeg waar Kylie woonde.

De schrik zit er bij de Australische zangeres goed in, nu de stalker zo dicht bij haar kon komen. Behalve aanbellen riep hij ook continu haar naam en weigerde hij te vertrekken als daarom via de intercom werd gevraagd. De politie heeft een stevig gesprek met de man gehad, maar arresteerde hem niet. Kylie schroeft de beveiliging rondom haar huis op om alle risico's uit te sluiten.

Drake geeft zeer gulle fooi bij McDonald's

Een meer dan prima avondje voor twee vrouwelijke medewerkers van een McDonald's vestiging in Los Angeles. Die kregen namelijk een bezoekje van Drake, wat op zichzelf al leuk was, maar de zanger beloonde hen beide met een fooi van 10.000 dollar. Drake gaf de dames het geld in contanten en had dus een goedgevulde portemonnee bij zich. Mede-bezoekers konden hun ogen niet geloven en maakten stiekem foto's van Drake. De zanger postte zelf een foto waarop hij te zien is tijdens het bestellen van zijn eten.

Laatste nieuws

Zie ook