doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: Op eigen kosten

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: Op eigen kosten

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Fashion Week

Geen betere plek om mijn fashionhart op te halen dan in Parijs, tijdens de Haute Couture Week. Ik kom elk jaar wel een paar keer in Parijs en af en toe word ik uitgenodigd voor een show. Dit keer mocht ik bij Alexandre Vauthier zijn.

Ik heb kaarten gekregen voor zijn spring/summer 2019 show in het Grand Palais. Alexandre Vauthier is absoluut een van mijn favoriete merken. Ik draag zelf veel uit zijn normale lijn, vooral als avondkleding. Het label is super eighties en daar ben ik natuurlijk dol op.

Op eigen kosten

Zo’n uitnodiging betekent overigens niet dat de rest ook voor je wordt geregeld, daar ben ik eerlijk in. Ik ben hier op eigen kosten naartoe gekomen en het jurkje van Alexandre Vauthier dat ik droeg tijdens de show, was ook niet gesponsord. Je kunt dat niet vergelijken met bloggers of influencers, die echt door merken worden ingevlogen en gekleed. Superleuk en bijzonder natuurlijk, maar that’s not my job.

Ik kan gewoon enorm genieten van het hele mode-circus en die vibrant vibe tijdens Fashion Week. Of het nou gaat om prêt-à-porter of haute couture, het is altijd super cool en inspirerend.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');