Brody over deelname EOTBDD: ‘Ik heb echt een typetje neergezet’

"Eigenlijk ben ik gewoon een hele lieve rustige jongen."

Lees ook

De laatste uitzending van Ex On The Beach: Double Dutch is inmiddels achter de rug, maar MTV gaat op YouTube gezellig nog even door met Wat Gebeurde Er Next? En daarin worden een aantal prangende vragen beantwoord. Zo ook over Brody.

Heftig persoon

Niet alleen de kijkers vonden hem een heavy person, ook bij zijn mede-bewoners liet hij een flinke indruk achter. "Brody was wel de heftigste persoon in de villa. Hij heeft denk ik wel het vaakst ruzie geschopt", zo laat Sabrina weten.

Lees ook: EOTBDD's Yasmine praat voor het eerst over huwelijk

Typetje

Brody zelf heeft gelukkig ook wel het een en ander te zeggen over zijn appearance in de realityserie. "Kijk, in sommige situaties heb ik me exhorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik echt mezelf uitproberen uit te vergroten. In een vergrootte versie van Brody, die Brody eigenlijk niet is." Toch geeft hij toe dat niet al zijn loco loco momenten geacteerd of aangedikt waren. "In sommige situaties ben ik wel gewoon mijzelf gebleven. Eigenlijk ben ik gewoon een hele lieve rustige jongen. Maar daar leek het erop alsof ik echt een feestbeest was." Al met al lijkt het erop dat Brody het uiteindelijk allemaal voor één ding deed: de fame.

"Dat was op dat moment mijn manier om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Of het de juiste manier was? Nee, ik hoop dat ik ooit nog een keer de kans krijg om de ware Brody te laten zien. Hoe hij echt is, op een positieve manier." Toch denken wij dat MTV vooral geïnteresseerd is in Brody Bad. Al is het maar voor de kijkcijfers…

De hele aflevering is hieronder te zien.

Bron: YouTube, ETOBDD

Laatste nieuws

Zie ook