JWoww doet schokkende onthullingen over ex-man Roger

"Je hebt me bespuugd, je hebt me geduwd, je hebt me geslagen, je hebt me tegen de grond gegooid."

Lees ook

JWoww maakte vorig jaar september dat haar huwelijk met Roger Matthews was gestrand. De realityster uit Jersey Shore hield de reden destijds voor zichzelf, maar daar is inmiddels verandering ingekomen. Voor het eerst klapt ze uit de school over de reden van haar scheiding. En die is very heavy!

Turbulent huwelijk

Want ondanks dat de twee de afgelopen jaar mooi weer speelden op feestjes en partijen, blijkt dat er bij hen thuis een hoop gebeurden waar niemand wat van af wist. Op Instagram vertelt ze nu de real story achter haar turbulente huwelijk. "Ik heb de laatste maanden alles geprobeerd om onze kinderen te beschermen tegen publieke vernedering, omdat wij hun ouders zijn en ouders horen hun kinderen te beschermen. Ik wilde dit uit de spotlights houden omdat stilte onze grote goedheid is", begint ze.

Lees ook: JWoww boos over nieuwsbericht zoontje

Schokkende filmpjes

Jenni, hoe de realityster in real life heet, vertelt dat ze voor haar kinderen altijd haar mond heeft gehouden, maar de maat nu vol is en ze niet langer meer wil zwijgen. In haar openhartige post vertelt ze dat ze jarenlang zowel psychisch als fysiek is mishandeld door Roger. Dit stopte niet toen JWoww besloot te gaan scheiden. Integendeel zelfs. Hij flikte haar naar eigen zeggen het allerergste wat hij haar ooit kon aandoen.

"Je poging om de persoon die mij bijna vermoordde terug in mijn leven te brengen, laat zien wie je echt bent. Je bent een misbruiker van het ergste soort, Roger Mathews. Je hebt me bespuugd, je hebt me geduwd, je hebt me geslagen, je hebt me tegen de grond gegooid. Je hebt deuren dichtgegooid toen ik van je wilde vluchten."

Bij de lange brief heeft Jenni ook schokkend materiaal als screenshots van tekstberichten en filmpjes waarop te zien is hoe ze tegen de muur wordt gegooid, toegevoegd. Dit alles vind je *HIER*.

Bron: VIVA Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook