Het kapsel waarvoor je nú een afspraak bij de kapper wil maken

Een kort kapsel brengt een hoop voordelen met zich mee.

Lees ook

Hoewel de ene vrouw haar lange lokken omarmt, zien we korte coupes als een malle voorbijkomen. Menig celeb en influencer ruilde haar lange lokken in voor een kort kapsel en ook dit jaar zal de chin-length bob helemaal hot worden.

Trend alert

De afgelopen tijd kwamen er allerlei varianten van de bob langs. Van een klassieke bob tot een lange bob, werkelijk alles is vandaag de dag mogelijk. Hoewel een korte coupe op welke manier dan ook leuk is, zorgt de chin-length bob ervoor dat al je sterke uitstralingen en kenmerken naar voren komen.

Zoals de naam al zegt, is de bob niets meer of minder dan typische bob, afgeknipt op kinlengte. Dua Lipa, Khloé Kardashian, Rihanna en Lucia Hale zijn slechts enkele voorbeelden van vrouwen die de schaar in hun lokken lieten zetten voor deze fancy coupe.

Lees ook: Waarom iedereen de coupe 'banana buns' wil, volgens Pinterest

Enge stap

Misschien een gewaagde stap om te maken, maar dit is het jaar om gewoon maar eens te proberen en vooral te doen. Kort haar brengt namelijk ook een hoop voordelen met zich mee. Zo scheelt het niet alleen veel gedoe, maar bovenal heel veel tijd. Enne, believe us; met een kort geknipt kapsel kun je uiteindelijk best veel!

Bron: Salon B Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook