The Voice-winnares reageert op kritiek Waylon

Ai!

Lees ook

Waylon uitte begin deze wijk zijn kritiek over kandidaten die The Voice de afgelopen jaren allemaal hebben gewonnen. Zo liet hij weten het zonde te vinden dat we na het programma vaak weinig of niks meer van hen horen. Zijn kritische uitspraken zorgen nogal voor wat ophef en ook oud-winnares Iris Kroes laat nu van zich horen.

Optreden

De toen pas 18-jarige Iris won het tweede seizoen van The Voice, nadat ze onder andere tijdens haar auditie een spectaculair optreden gaf. De krullenbol viel vooral op doordat ze naast zingen ook mooi harp kon spelen. Toch kwam haar carrière na The Voice niet helemaal lekker van de grond. Al betekent dat niet dat ze de afgelopen jaar niks gedaan heeft.

Lees ook: Ali B reageert op platencontract The Voice-kandidate Zoë Livay

Dromen en plannen

Iris vindt Waylon's kritiek dan ook onterecht, zo schrijft ze in een reactie op Facebook. "De hits en grote successen zijn nog steeds dromen en plannen. Hier al zeven jaar lang elke dag vol passie had aan het werk om die dromen waar te maken en het gaat goed hoor. Wil wel een keertje schrijven, samen met Waylon?" De huidige coach van het programma heeft nog niet gereageerd op Iris' verzoek.

Bron: RTL Beeld: The Voice

Laatste nieuws

Zie ook