Netflix strikt déze actrice voor nieuw seizoen You

Grote kans dat je haar kent.

Lees ook

Het eerste seizoen van de serie You was een groot succes, en dus is het niet heel gek dat Netflix nu met een tweede seizoen komt. Nu weten we al dat Joe en Candice in de serie terugkomen, maar helaas moeten we wel Beck en Peach missen. Maar, niet getreurd!

Slachtoffer

Er is namelijk een nieuw 'slachtoffer' voor Joe gevonden, en dat zou niemand minder dan de 23-jarige Victoria Pedretti, bekend van The Haunting of Hill House, zijn. Zo laat de Amerikaanse site Deadline weten. De actrice zou gestrikt zijn voor de rol van Love Quinn en werkt naar verluidt in een supermarkt in Los Angeles.

Lees ook: Grote ophef rondom de serie 'You'

Los Angeles

Dit zou dan weer de stad zijn waar het tweede seizoen zich zal gaan afspelen, want ook Joe zou na alle gebeurtenissen in New York naar de City of Angels verhuisd zijn. In tegenstelling tot zijn ex-liefje Beck heeft Love wel een groot raakvlak met Joe: ze moet namelijk niks van social media hebben. Maar of dat ze hierdoor veilig blijft…

Als we showrunner Sera Gamble moeten geloven niet. Zij vertelde onlangs dat Joe ook in het tweede seizoen weer "behoorlijk gekke shit doet". Dat belooft wat!

Bron: RTL Beeld: BSR, You

Laatste nieuws

Zie ook