Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Zo scoor je levenslang gratis kaartjes voor concerten Beyoncé en Jay-Z

Wie het wel ziet zitten om voor de komende 30 jaar gratis en voor niets naar de concerten van Beyoncé en Jay-Z te gaan, moet zichzelf een veganistische lifestyle aanmeten. De zangeres daagt haar volgers op Instagram uit zichzelf doelen te stellen. De bedoeling van dit project is het publiek te laten zien wat de voordelen voor het milieu zijn als je geen vlees meer eet. Zelf is Bey al jaren veganistisch en samen met Jay-Z hoopt ze op deze manier anderen aan te sporen hetzelfde te doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de Greenprint site, om zo kans te maken op de felbegeerde concertkaarten.

Ariana Grande aangeklaagd wegens plagiaat

Volgens de Russische schilder Vladimir Kush zou Ariana Grande zich schuldig hebben gemaakt aan het stelen van zijn idee. Kush meent dat hij 20 jaar geleden een schilderij heeft gemaakt waarop een vrouw dansend in de vlam van een kaars te zien is, iets wat Ariana doet in de clip van haar nummer God Is A Woman.

Voor Kush is dit genoeg reden om de zangeres aan te klagen. Dit meldt TMZ. Vladimir klaagt Ariana en het productiebedrijf aan op inbreuk van copyright en wil een bevel om de betreffende video online te laten verwijderen. De clip God Is A Woman is inmiddels bijna 200 miljoen bekeken op YouTube.

Klokkenluider Weinstein heeft hoge schulden

Lauren O'Connor schreef, toen ze nog werkzaam was voor Harvey Weinstein, een memo over het misbruik van haar baas, dat later uitlekte naar de New York Times. Die krant publiceerde vervolgens een vernietigend artikel, waaraan maanden van onderzoek voorafgingen en wat uiteindelijk tot de val van de Hollywoodproducent leidde. Met klokkenluider Lauren is het sindsdien bergafwaarts gegaan, meldt Page Six.

"Harvey zit zowel juridisch als financieel niet achter mij aan, maar toch heb ik voor honderden duizenden dollars aan rekeningen liggen die ik niet kan betalen. Maar er zijn een aantal instanties die hun medewerking hebben toegezegd," aldus Lauren, die ook veel geld heeft uitgegeven aan therapie voor zichzelf. "Ik heb al mijn spaargeld er in anderhalf jaar doorheen gejaagd, ik ben blut." Lauren klopte aan bij de organisatie Time's Up. "Maar die zeiden haar dat hun focus ligt op actieve misbruikzaken, waar ik momenteel niet in zit".

This is Lauren O'Connor, who helped topple Harvey Weinstein and expose his rampant sexual abuse—but has remained largely behind the scenes until now. In her first ever television interview, she spoke with us at Sundance about what happened: O’Connor was a literary scout at the Weinstein Company who worked closely with Weinstein. On a work trip, a distraught young woman knocked on O'Connor's hotel room door in the middle of the night, saying she had just been assaulted by Harvey Weinstein. O'Connor decided to risk her career—and potentially her life—and report his abusive behavior to HR at the Weinstein Company. She penned an internal memo outlining numerous sexual harassment and misconduct allegations, which later became the bedrock of the 2017 New York Times investigation that exposed Weinstein’s decades of abuse. She tells her own story for the first time in “Untouchable,” a damning documentary that premiered at the Sundance Film Festival on Friday. We're broadcasting from Sundance all week—you can see this full interview on Tuesday's show. #MeToo #HarveyWeinstein #Sundance

Een bericht gedeeld door Democracy Now! (@democracynow) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook