Autsj: Marieke Elsinga deelt sneer uit naar Wietze

Ai!

Lees ook

Nadat ze twee jaar geleden de Talent Award in ontvangst mocht nemen bij het Gouden Televizier-Ring Gala, mocht Marieke Elsinga gisteravond opnieuw een prijs in ontvangst nemen. Dit keer ging het om haar radio-werk bij Qmusic. En daarvoor moest ze natuurlijk één iemand in het bijzonder bedanken.

Speech

De presentatrice slash radio-dj kreeg gisteren de welverdiende Zilveren RadioSter in haar handen gedrukt. Uiteraard werd de uitreiking gevolgd door een uitgebreide speech, waarin Marieke het niet kon laten om een kleine sneer uit te delen.

Lees ook: Zo sexy heb je Marieke Elsinga nog nooit gezien

Mattie en Wietze

Naast de baas van Q-music en haar collega's van de ochtendshow, was er toch wel één man die een applaus verdiende. En dat was niet haar maatje Mattie. "Er is natuurlijk maar één iemand die ik echt het áller, áller, allermeest wil bedanken. Eén man die ik echt wil noemen: en dat is Wietze. Dankjewel dat je naar 538 bent gegaan", grapt de 32-jarige.

Het publiek in de zaal kon haar grap wel waarderen en dus volgde er al snel een luid applaus. Wel kreeg Mattie nog even zijn moment of fame, en bedankte ze hem voor zijn fijne samenwerking. "Jij zit achter de knoppen, jij schijnt de schijnwerper op mij, zodat ik kan shinen." Aahh!

Bron: RTL Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook