Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geen nieuw seizoen realitysoap André Hazes

De zanger heeft er voorlopig even genoeg van. “Er gaat nu even een hele lange pauze tussen zitten. Ik heb drie weken geleden een gesprek gehad met John de Mol, en we hebben gewoon geen haast. Ik wil echt alleen maar dingen doen die ik leuk vind, en niet zo iemand zijn die drie programma’s per jaar móet maken omdat er een contract getekend is. Dat gaan we niet doen", liet hij aan NPO Radio 5 weten.

Nienke Plas brengt nieuwe song uit

Nienke is lekker bezig. Naast haar YouTube-kanaal en eigen theatertour, is ze ook druk bezig met muziek maken. Na haar nummer Vrijdag, waarvan de videoclip inmiddels al meer dan twee miljoen keer is bekeken, heeft Nienke opnieuw een nummer uitgebracht: Houd me vast. En daar hoort natuurlijk ook een clip bij. En daarin laat de alleskunner niet alleen zien dat ze kan zingen, maar ook nog eens over de juiste moves beschikt.

Willem-Alexander brengt team Nikkie Plessen naar Athene

De modeontwerpster legt zichzelf en haar personeel graag in de watten. Dit keer gaat een deel van het NIKKIE-team naar Athene. Haar personeel werkt hard genoeg en dat mag volgens haar best af en toe beloond worden. Zo heeft ze haar crew weleens meegenomen op wintersport, maar deze keer mag een deel van het team naar Athene. En niemand minder dan Willem-Alexander bracht hen daar naartoe. "Wanneer een deel van je team naar Athene reist en koning Willem-Alexander de piloot is. Toch leuk." En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen!

Bron: Linda, Beau Monde Beeld: YouTube, Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook