The Voice-kandidaat Patricia heeft héél groot nieuws

En dat terwijl de liveshows nog moeten beginnen!

De liveshows van The Voice of Holland moeten nog beginnen, maar Patricia's avontuur kan al niet meer stuk. De zangeres heeft namelijk al haar eerste concert in de wacht gesleept.

Tivoli Vredenburg

En dat is niet op de Huishoudbeurs of brasserie in Leuven, maar op het podium in het Tivoli Vredenburg in Utrecht. Patricia zal daar onder andere haar nummers uit The Voice ter gehore brengen, maar zal ook zeker een aantal favoriete bekende hits laten horen.

Lees ook: Ali B reageert op platencontract The Voice-kandidate Zoë Livay

10 mei

Patricia is in ieder geval enorm dankbaar dat ze op het grootste poppodium van Utrecht mag staan. Enne, ze komt niet alleen! "The Voice geeft mij een fantastisch podium en naar aanleiding van alle positieve reacties en de vele vragen waar en wanneer ik optreed, leek het mij geweldig om samen met mijn eigen band een popconcert te geven. Ik ben supertrots dat ik deze kans krijg en hoop dat iedereen die mij steunt dit moment op 10 mei met mij komt delen", aldus Patricia.

Eerder had The Voice-kandidaat Nicole Bus ook al geweldig nieuws te vertellen. Benieuwd waar dat over gaat? Lees dan *HIER* verder.

Bron: RTL Beeld: The Voice

Laatste nieuws