Lekker betaalbaar: dit budget make-upmerk blijkt de beste make-up ter wereld te zijn

Ha, dat is nog eens fijn nieuws op de maandagochtend!

Lees ook

Consumentenwebsite Sitejabber onderzocht welk beautymerk het populairst is onder vrouwen over de hele wereld. Eén merk kwam als beste uit de test en dat is, jawel, het spotgoedkope drugstoremerk NYX Cosmetics.

Onderzoek

De consumentenwebsite maakte gebruik van de gegevens van Reddit, een nieuwswebsite waar mensen zelf artikelen en reviews op kunnen plaatsen. Meer dan 11.000 vrouwen vertelden hierop wat hun holy grail beautymerk was en zo kon het topmerk bepaald worden. NYX is de overduidelijke winnaar: het werd door 42 procent van de Reddit-gebruikers geloofd en geprezen.

Lees ook: Internet in de ban van Primark-highlighter

Meest betaalbaar

“NYX wordt beschouwd als een van de meest betaalbare en ondergewaardeerde merken in de beautyindustrie. NYX is inclusief en je vindt er alles wat je nodig hebt, van foundation tot blush,” concludeert Sitejabbers. “Volgens beautygoeroes is de NYX-winkel een geweldige plek om nieuwe make-up te ontdekken.”

Op nummer twee eindigt beautymerk Maybelline, met 37 procent van de stemmen. Tarte Cosmetics eindigt op nummer drie met 27 procent.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook