OMG: Eindelijk geeft UNO duidelijkheid over deze pestkaart

Mind = blown

Lees ook

Een potje UNO maakt een gezellig avondje helemaal af, al zorgen de regels af en toe voor een hoop ergernissen en discussies. Maar een fanatieke fan moest het antwoord op een brandende vraag weten en dus vroeg hij het aan UNO zelf.

Pestkaart

In een grappig filmpje eindigt een speler met een pestkaart en dat roept bij een aantal fans van het spel de vraag op of dat wel mag. UNO reageerde op de Tweet met een duidelijk antwoord: "Je mag eindigen met een actiekaart, maar, je mag maar een kaart per beurt spelen." Is dat ook weer duidelijk.

Lees ook: Hilarisch! Bij dit spel moet je de juiste piemels bij elkaar zoeken

Bron: Shownieuws Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook