Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Tweede kindje voor André en Monique

André Hazes deed op de radio bij 100% NL een boekje open over een tweede kindje met zijn vriendin Monique. "We hebben het er thuis regelmatig over, we zouden heel graag nog een kindje erbij willen. Monique is nu natuurlijk 41, dus heel veel tijd is er niet meer. We zijn er in ons hoofd veel mee bezig en in de tussentijd natuurlijk veel aan het oefenen." Het koppel heeft zelfs al een naam in gedachten voor het geval het een meisje wordt. We kunnen binnenkort dus misschien nog een mini-Hazes verwachten.

Nieuwe realitysoap in de maak met de familie Roelvink

Je kunt de familie Roelvink binnenkort nog vaker op de buis bewonderen! Het gezin gaat een nieuwe realityserie maken waarin ze een winkel in Nederland gaan overnemen. De eigenaar gaat op vakantie en aan de Roelvinkjes de taak de boel over te nemen. "Winkel moet je niet te letterlijk nemen, we kunnen ook een boerderij, marktkraam, hotel of bejaardensoos overnemen", laat Dries Roelvink weten aan De Telegraaf.

Dé reden waarom Viktor voor Donnie koos

Ex On The Beach-deelneemster Viktor is gek op haar nieuwe vriend Donnie. En hij is geen onbekende. Donnie is namelijk het broertje van Brody. Het leverde een hoop vragen en reacties op toen de blondine dit bekendmaakte en dus gaf ze in haar eerste vlog het antwoord op de brandende vraag waarom ze voor Donnie koos in plaats van Brody en hoe de twee in contact gekomen zijn. "Ik was met een vriendin uit Eindhoven en ze zouden wat gaan drinken met Brody. Hij had zijn broertje meegenomen. Dat klikte gewoon meteen."

Telegraaf, Nu.nl, Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook