Opgelet: dit zijn de beste McDonald’s hacks

Moet je weten!

Lees ook

Van een hack worden we altijd blij, want het bespaart je meestal tijd of geld. We like! Ook McDonald's medewerkers hebben hun insider hacks met de wereld gedeeld. Zo krijg je dus niet alleen meer en verser, maar ook goedkoper eten bij de fastfoodketen. Maak je aantekeningen?

Handige hacks

Lees ook: Stop waar je mee bezig bent! McDonald's heeft een Oreo-menu

1. Pas je burger aan
Bestel je burger altijd net iets anders aan dan op de menukaart staat. Dus een cheeseburger zonder augurk bijvoorbeeld, want deze kunnen we wel missen. Hierdoor word je burger altijd vers gemaakt en geloof ons dat is toch echt lekkerder dan een broodje die er al een paar uur ligt.

2. Friet zonder zout
Baal jij er ook van als je soms koude en slappe frietjes krijgt? Als je een portie friet bestelt zonder zout moeten deze wel vers gebakken worden. Enne, dat zout kun je er later nog zelf opdoen.

3. Happy Meal
Een Happy Meal alleen voor kinderen? No way! Ook als volwassene kun je gewoon een kindermenu bestellen. Je krijgt er behoorlijk veel voor terug en betaalt er een klein prijsje voor.

4. Gezonde wrap
Eten bij de McDonald's terwijl je ook op je figuur wil letten, klinkt niet echt als een goede combinatie, maar toch kun je vanaf nu je bestellingen een stuk gezonder maken. Vraag om een sla wrap. Dan krijg je jouw wrap of burger in een groot slablad in plaats van een broodje of tortilla.

5. Vers
Wil je alles zo vers mogelijk? Zeg dat dan ook. Bestel voortaan een verse burger of verse salade en alles wordt dan ook vers voor je klaargemaakt.

6. Sneller
Je denkt misschien dat het sneller is om lekker in de auto te blijven zitten en via de McDrive te gaan, maar volgens de medewerkers is het toch echt sneller om je bestelling binnen te doen.

Laten we deze handige tips snel gaan testen!

Bron: DailyMail Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook