Vrouw mag alles kopen met creditcard vriend en je gelooft nooit wat ze kocht

Really?

Lees ook

De 17-jarige Leagan Wilson werd op date meegevraagd door een kennis, maar de tiener had niet zo heel veel zin om een avondje door te brengen. Ze wimpelde de jongen af, maar hij liet zich niet uit het veld slaan.

Liefde kopen

In de hoop haar op een ander idee te brengen en haar toch voor zich te winnen, gaf hij haar zijn creditcardgegevens en de mededeling dat ze alles mocht kopen wat ze wilde. Met alle gevolgen van dien. Leagan vond het niet kunnen dat hij dacht dat hij haar liefde kon ‘kopen’ en besloot hem flink in het ootje te nemen. Waar de meeste vrouwen meteen grijpen naar een peperdure designertas of pareltjes van designerschoenen of misschien zelfs een auto, besloot Leagan voor iets heel anders te gaan.

Lees ook: 10 vragen om jezelf te stellen voor een dure aankoop

Springkasteel

Ze kocht een springkasteel voor zichzelf en gaf vervolgens een springkasteelfeestje voor haar vriendinnen. “Ik heb ook nog wat kipnuggets gekocht en dat was het”, vertelt ze aan Daily Mail over haar actie.

De jongen kon het 1000 dollar kostende grapje niet erg waarderen. Hij stuurde haar dan ook meteen een bericht toen hij de afschrijving van zijn creditcard zag. “Schat, wat is dit? Heb je nu echt een f*cking springkussen gekocht?'', vroeg hij haar. Leagan deelde haar actie op Twitter, waar ze als een echte heldin wordt gezien. “Net goed, voor die jongen”, klinkt het onder haar foto.

Bron: Daily Mail, The Sun, Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook